Testermonials

Maria Rose fremstod begge gange metaforisk set nærmest som et fint elvermenneske (for de af jer, der har set Ringenes Herre, så er metaforen ret præcis for hendes fremtoning ;-)), der fik os til at glemme det menneskelige for en stund.

Hun inviterede blødt og hjerteligt til forskellige typer bevægelse og dans.

Vi bevægede os henover en god rum tid fra at konsultere det mest ur-dyriske i os selv i form af at være amøbe, vanddyr og videre op på evolutionsstigen.

Vi forestillede os selv - og gjorde det i de bevægelser, der ligesom voksede indefra og ud - slangende, rullende, hoppende, logrende med hale, bevægende sig stateligt med gevir, dansende sært, sjovt og måske ind imellem ligefrem smukt, selv om der ikke krævedes nogle bestemte former for udtryk.

Alt sammen med velvalgt musik, der gjorde det trygt og nemt at gå ind i den frie, instinktive og intuitive bevægelse.

(Mette, Ålborg)

Det er simpelhed så nydelsesfuldt og sexet, når kvinder udfolder sig sammen og mødes i dansen, på tværs af alder, bag om almindelige sociale omgangsformer, og ikke mindst bag om sproget.

Man mødes på et dybere energetisk niveau, og udveksler derfra i dansen. Der er så meget power af kvindelighed, medfølelse, kærlighed, empati og intimitet.Et sprog for kvinder, i det kvindelige, som verden har så meget brug for, for at overleve.

(Catrine, Århus)

Det var smukt at følge min krop folde sig ud i dansen med hjælp fra dine nænsomhed, elegante og næsten ordløse instruktioner.

Jeg kørte hjem med celler, der summede af nærvær, liv og nysgerrighed på hvad min krop kan finde ved at danse.Det er ret spændende og indimellem udfordrende at være på rejse med min krop. Tak fordi du bød mig ind i dit trygge rum og bød op til dans - min verden er forandret

(Marie, København)

Der føles unikt at være i rum kun med mennesker af ens eget køn.
Kønnets særlighed får frit rum og kan udfolde sin iboende natur.

Det er som at pakke sprøde, lækre økologiske grøntsager ud af plastikemballage.

Mmmmmmmm! Ahhhhh

(Jette, Silkeborg)