“Der føles unikt at være i rum kun med mennesker af ens eget køn.
Kønnets særlighed får frit rum og kan udfolde sin iboende natur.

Det er som at pakke sprøde, lækre økologiske grøntsager ud af plastikemballage.

Mmmmmmmm! Ahhhhh”

(Jette, Silkeborg)

 


 


"Det var smukt at følge min krop folde sig ud i dansen med hjælp fra dine nænsomhed, elegante og næsten ordløse instruktioner.

Jeg kørte hjem med celler, der summede af nærvær, liv og nysgerrighed på hvad min krop kan finde ved at danse.

Det er ret spændende og indimellem udfordrende at være på rejse med min krop. Tak fordi du bød mig ind i dit trygge rum og bød op til dans - min verden er forandret

(Marie, kbh)

 


 

“Det er simpelhed så nydelsesfuldt og sexet, når kvinder udfolder sig sammen og mødes i dansen, på tværs af alder, bag om almindelige sociale omgangsformer, og ikke mindst bag om sproget.

Man mødes på et dybere energetisk niveau, og udveksler derfra i dansen. Der er så meget power af kvindelighed, medfølelse, kærlighed, empati og intimitet.

Et sprog for kvinder, i det kvindelige, som verden har så meget brug for, for at overleve.”

(Catrine, Århus)

 


 

“Maria Rose fremstod begge gange metaforisk set nærmest som et fint elvermenneske (for de af jer, der har set Ringenes Herre, så er metaforen ret præcis for hendes fremtoning ;-)), der fik os til at glemme det menneskelige for en stund.

Hun inviterede blødt og hjerteligt til forskellige typer bevægelse og dans.

Vi bevægede os henover en god rum tid fra at konsultere det mest ur-dyriske i os selv i form af at være amøbe, vanddyr og videre op på evolutionsstigen.

Vi forestillede os selv - og gjorde det i de bevægelser, der ligesom voksede indefra og ud - slangende, rullende, hoppende, logrende med hale, bevægende sig stateligt med gevir, dansende sært, sjovt og måske ind imellem ligefrem smukt, selv om der ikke krævedes nogle bestemte former for udtryk.

Alt sammen med velvalgt musik, der gjorde det trygt og nemt at gå ind i den frie, instinktive og intuitive bevægelse.”

(Mette, Ålborg)

 


 

“Jeg føler mig levende, når jeg danser. Og når dansen foregår i det gode, trykke og nærværende space som du holder og guider, så er det lettere at hengive sig til danseværen, og også mærke hvordan jeg egentlig har det, fordi der ikke er alt muligt rundt om mig, som jeg kunne gøre i stedet for, der er ikke noget til at distrahere hengivelsen.

Det er ligesom at opdage efter hver danseaften at dansen, bevægelsen til musik, til en puls, er livet, fordi det vækker så meget liv.

Jeg elsker den måde du guider på, det føles omsorgsfuldt og let samtidigt, og humoristisk, det er især rigtig grundigt, alle dele af kroppen kommer med, men ikke som i en kedelig gymnastik opvarmning, men som i en leg og en udforskning.

Jeg elsker, at det er lige meget, hvordan man danser på dine danseaftener, hvordan det ser ud, at du opfordrer til at gøre noget nyt, nye bevægelse, at mærke hvad kroppen trænger til. Det bliver sjovere på den måde, jeg er mere vågen, og det er rart at bevæge sig ukontrolleret, eller blidt, mere indfølende end når man danser sine vanemæssige dansemoves.

De gange jeg har været med har det været meget forskellige oplevelser, men altid gode og jeg har følt mig glad bagefter. Jeg kan godt lide at det ikke bliver for meget med at se hinanden dybt i øjnene i gruppen, som nogle andre danseguidninger, jeg har oplevet, men at det er mere nænsomt omkring, at det faktisk er ret følsomt at tage af sted alene for at danse sammen med mennesker man ikke kender. Den interaktion som foregår med de andre dansende bliver legende, og naturlig, men også vigtig så at følelsen af nærvær opstår, at vi har været sammen om noget vigtigt og har set hinanden. Det er en vigtig del af aftenen. Det giver en særlig energi at mødes med andre mennesker på den måde.
Og Fantastisk musik.

(Sara, København)

 


 

“Din dans - Kvinde kom ud af dit hoved og ned i din krop. Det er en fri dans, hvor der er tid og mulighed for at lytte efter, hvad ens egen krop har brug for.

Der er mange smil, plads til personlighed og mange følelser. Jeg fik både danset vrede, taknemlighed og urkvinde den aften, hvor jeg var med. Det føltes godt.

Det er også fedt at røre ved andre kvinder og blive rørt ved. Det føltes stærkt. Jeg tror jeg kom tætttere på den urkvinde, der bor i os alle.

Og så var danseoplevelsen ikke hippieagtig eller flippet. Det var stille og roligt og alle kunne være med på deres egen måde.
Titlen og oplægget kan godt lyde lidt mandefjendsk og urtekusseagtig, men det synes jeg ikke, det var.

Det var dejligt, at der var så god tid til at få bevæget hele kroppen, og at der var tid til afspænding.

Det er sjældent, at man er til et arrangement, der handler om kroppen, der varer 2 1/2 time. det var en stor styrke.”

(Liv, København)

 


 

“Jeg har det helt paralelt med dig mht ord! ( Jeg er billedkunstner)

Du har så skøn en personlighed og udstråling
at du ikke behøver så mange ord. Du overfører kærlig æterisk energi, så man bliver
glad, tryg og fri i dit selskab!

Du fik jo alle med!

Du er ved at skabe noget nyt, som for mig er en befrielse.”

(Karin, København)

 


 

“Nu er det over en uge siden, vi dansede i Move’n Act: kom ud af det hoved og ned i din krop’. Det var en dejligt aften. Det giver altid en utrolig glæde og et løft at bevæge sig til musik sammen med andre. At være kvinder alene, var en speciel og også dejlig oplevelse.

Jeg bliver stadig varm indeni, når jeg tænker på de smil, man mødtes med og den anderledes kontakt, der opstår i dansen og bevægelsen.

Din måde at undervise på er dejlig. Din glæde ved dans og bevægelse er smittende på en skøn måde. Dit feminine udtryk er et eksempel til inspiration for mig, der alt for let går ind i et maskulint udtryk, med udgangspunkt i hovedet. Det er alt for let, at kommevæk fra det feminine og bløde i hverdagens travlhed og mange gøremål.

Du viser med din måde at være på og undervise på, at man godt kan være blød og kraftfuld på én og samme tid. Tak for det.”

(Marlene, Ringkøbing)

 


 

“Du kan tro, jeg kom ud af hovedet - hvilket befrielse 🙂
Jeg gik fra danseaftenen med ro, energi, træthed og styrke. Jeg havde helt glemt hvor befriende det er, at bevæge sig frit - og i kontakt med andre. Der var en helt særlig atmosfære af accept og tillid i gruppen. Fantastisk. Du førte mig trygt hjem til mig selv. Tak.”

(Birgit, Århus)

 


 

Det er meget intimt, men som det meste naturlige i verden.
Det var så smukt og fint, at kunne mødes på den måde, med kvinder du ikke kender.

jJeg følte mig fuldstændig tryg, det var din måde at guide os på, din fremtoning, der skabte den trygge og tillidsfulde atmosfære.

Jeg har nærmest danse-traume, (blev droppet på danseskolen som lille) - men danser meget for mig selv. - så det kunne have været meget grænsesoverskridende at møde op den aften hos dig.
Det var det ikke. Tværtimod.

Ofte når jeg skal være med til fælles dans/øvelse bliver jeg lidt stresset i hovedet, hvis der er for mange regler/husketing.

Jeg kan simpelthen ikke huske det, samtidig med, at jeg skal bruge kroppen.

Din måde at guide på var super. Tid og plads til at lege og mærke og prøve sig frem og give slip.

Danseaftenen i tirsdags var helt fantastisk for mig. Som sendt fra himlen,
Jeg kom i den grad ud af hovedet og ned i kroppen og mærkede min kvindelighed og et intenst fællesskab.

Det var SÅ godt for min sjæl og mit hjerte.

(Gitte, Brande)

 


 

“Det, jeg tog med mig, var:
- En fornyet forståelse for og følelse af min egen krop
- En sjældent mærket kontakt til andre kroppe
- En følelse af total sammensmeltning/symbiose. Både indeni mig selv og i rummet, mellem mennesker, musik, gulv, luft
- En ny danseglæde
- Blødhed i min krop
- Kærlighed til mig selv
- Kærlighed til livet
- Ro
- Stor glæde at sove på - og vågne med dagen efter
- En genforening med mine bløde sider, mine svajende bevægelser
- Løssluppenhed/Frigjorthed
- En dejlig stemme (helt seriøst! Min stemme var mega lækker og blød og smørret efter danseaftenen:)
- Balance - bl.a. imellem vildskab og ro
- Et let smil

Jeg håber, du vil fortsætte med at give flere kvinder og mennesker disse følelser, for de skaber alt i alt en bedre verden at være i. Og jeg ville elske at komme igen til en af dine klasser.”

(Julie, Århus)

 


 

"Maria er en gudbenådet underviser. Hun lever det hun siger og hun formår at skabe et trygt og legende undervisnings- og udviklingsrum, der favner alle. Hun udstråler på én gang lethed og tyngde med sin legende og levende facon - altid med en faglighed bag.
Trods sin unge alder besidder hun en stor faglig og personlig viden og erfaring og hun formår at sætte et program sammen, der giver fagligheden krop og hvor deltagerne får nogle sansemæssige erfaringer med teorierne.
Hun har et humør og en livsglæde og en selvironi der smitter og hun er ikke bange for at bruge sig selv som eksempel. Hun finder den rette blanding af sjov og alvor og formår at gøre det alvorlige let og det lette alvorligt. Og så har hun en god situationsfornemmelse og en menneskelig indsigt, der gør at deltagerne slapper af og føler sig trygge og som gør hende i stand til at afvige fra planen, når det er fordelagtigt.
Jeg kan varmt anbefale Maria som underviser og kursusleder!"

(Kristine, København)

 


 

"Maria er sødmefuld, blid, vild, dyrisk, sanselig, opmærksom, jordnær, levende.
Maria formår at rumme og lytte til folk omkring hende.
Hun lever gennem kroppen og udtrykker alle følelser gennem kroppen.
Hun ser kroppen som en medspiller og en udtryksform frem for at tænke på elegance og præstation. Dermed bliver det elegant og autentisk.
Maria er nærværende i sig selv og i sin krop. Man føler sig rummet og set i hendes nærvær og man giver sig derfor trygt hen i hendes undervisning.
Hendes autencitet og umildbare væremåde er unik.Som kursist er jeg blevet utrolig inspireret af mit møde ned Maria. Den længsel jeg har mod dyb kontakt til min krop og til jorden, er i den grad blevet vækket og jeg bruger dagligt de øvelser vi fik med - samt hun har inspireret mig til hvordan jeg kan komme nærmere mig selv med min krop. Min krop blev mindet om ting min hjerne har ignoreret og det et stærkt at opleve."

(Fenjah, København)