Testimonials

Maria er en gudbenådet underviser. Hun lever det hun siger og hun formår at skabe et trygt og legende undervisnings- og udviklingsrum, der favner alle. Hun udstråler på én gang lethed og tyngde med sin legende og levende facon – altid med en faglighed bag.
Trods sin unge alder besidder hun en stor faglig og personlig viden og erfaring og hun formår at sætte et program sammen, der giver fagligheden krop og hvor deltagerne får nogle sansemæssige erfaringer med teorierne.

Hun har et humør og en livsglæde og en selvironi der smitter og hun er ikke bange for at bruge sig selv som eksempel. Hun finder den rette blanding af sjov og alvor og formår at gøre det alvorlige let og det lette alvorligt. Og så har hun en god situationsfornemmelse og en menneskelig indsigt, der gør at deltagerne slapper af og føler sig trygge og som gør hende i stand til at afvige fra planen, når det er fordelagtigt.
Jeg kan varmt anbefale Maria som underviser og kursusleder!”

2014 Kursusdeltager, Skolelærer.

“Maria er sødmefuld, blid, vild, dyrisk, sanselig, opmærksom, jordnær, levende.
Maria formår at rumme og lytte til folk omkring hende.
Hun lever gennem kroppen og udtrykker alle følelser gennem kroppen.
Hun ser kroppen som en medspiller og en udtryksform frem for at tænke på elegance og præstation. Dermed bliver det elegant og autentisk.
Maria er nærværende i sig selv og i sin krop.

Man føler sig rummet og set i hendes nærvær og man giver sig derfor trygt hen i hendes undervisning.
Hendes autencitet og umildbare væremåde er unik.Som kursist er jeg blevet utrolig inspireret af mit møde ned Maria. Den længsel jeg har mod dyb kontakt til min krop og til jorden, er i den grad blevet vækket og jeg bruger dagligt de øvelser vi fik med – samt hun har inspireret mig til hvordan jeg kan komme nærmere mig selv med min krop. Min krop blev mindet om ting min hjerne har ignoreret og det et stærkt at opleve.”

2014 Kursusdeltager, studerende.