Handelsbetingelser

Hudpleje (fysiske produkter)

Forsendelse/shipping

Danmark og skandinavien

- Produkterne leveres med GLS, fragt beregnes ud fra gældende takster.

Reten af verden

- Kontakt os hvis du er interesseret i at få sendt varer uden for Skandinavien.

Shipping tid

- Danmark: 1-5 arbejdsdage.

- Skandinavien: 2-9 arbejdsdage.

- Du vil modtage en mail når din pakke er afsendt.

Retur regler

Fortryder du dit køb, kan du bytte til et andet produkt, eller få dine penge tilbage, alt efter ønske, indenfor 14 dage. Husk at produkterne ikke må være åbnet og at de skal sendes forsvarligt pakket.

Har du en reklamation på et produkt, skal vi bede om et billede og en mail, hvor problemet forklares og du skal bedes rette henvendelse inden 30 dage. Vi er ALTID behjælpelige med, enten at bytte produktet til et nyt eller tilbyde penge retur.

 

Kurser, sessioner , forløb mm.

Alle kurser, produkter i denne shop udgår fra maria-rose.dk

Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms.

Betalingsbetingelser vedrørende sessioner og behandlinger

Køb af sessioner og behandlinger er bindende. Du kan ændre din tid op til 48 timer inden din aftale.

Når tidspunktet er aftalt, er sessionstiden bindende. Skulle det ske at du ikke fremmøder online på Skype inden for 15 minutter efter sessionstidens start, aflyses sessionen. Det er ikke muligt at få pengene retur i dette tilfælde.

Efter endt session gives der ikke penge retur. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende telefon/internetforbindelse eller møde op på det aftalte tidspunkt.

Fortrydelsesret

Ved tilmelding til kurser, workshops og uddannelse er tilmeldingen bindende. Ved afbud mindre end 1 måned til afholdelse opkræves 50% i gebyr. Ved afbud mindre end 14 dage før afholdelse gives der ikke betaling retur. Dog er du altid velkommen til at overdrage din plads til en anden eller komme på venteliste til næste hold. Depositum returneres ikke.

 

Videoer og streaming (digitale produkter)

Online-produkter bliver leveret digitalt via e-mail. Levering af online-produkter sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage.

Der gives ikke penge retur for onlineprodukter.

Rettigheder

maria-rose har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til kurser, online undervisning mm.

Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug.

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af Maria-Rose. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets og e-bøger, men du må derimod ikke - hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive online-produkter.

Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.

Fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale produkter

På digitale produkter, er der ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven. Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.

Dette gælder alle digitale produkter på (lydkurser, videokurser, e-bøger, klub). Digitale produkter dækker over alle online og download produkter i webshoppen. Levering sker umiddelbart efter betaling. Dette sker ved download via link tilsendt i email.

 
 
 
 
 
mail@maria-rose.dk
Maria Rose
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
Handelsbetingelser
mail@maria-rose.dk
Rose Skin 
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
menu-circlecross-circle