Om mig

Maria Rose er et univers af hudplejeprodukter, dans, yoga, afspænding og meditativ praksis. 
 
Maria Rose er historien om en livfuld krop der bevæger sig, er stille, hviler, næres og farer ud. 
 
Jeg har gjort mig umage og byder dig på opdagelse indenfor i min verden. I en verden hvor jeg hver dag gør mig umage for at hjælpe dig både blidt og kraftfuldt ind og ned i kroppen. 
 
Min egen vej dertil skabes gennem bevægelse og gennem næring af huden. 
 
Derfor består Maria Rose produkter af de reneste, forfinede nærende naturlig ingredienser. 
 
Produkterne forener bæredygtighed og luksus. 
Og giver dig fugt, næring og beskyttelse. 
 
Serum, mist, butter.
Kompleks i al sin enkelthed. 

Jeg kan kontaktes på email adresse: mail@maria-rose.dk

Velkommen til!

Maria-rose.dk
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Testimonials

Jeg var skeptisk. Plejede at bruge fugtighedscremer til mit ansigt. At skulle påføre mit ansigt en butter lød lidt voldsomt. Lidt fedtet. Men jeg blev hurtigt omvendt og konverterede med en gang for altid til Maria Roses butter. Den er så nærende, så generøs, så vital. Den gør min hud lykkelig. Bruger den hver morgen på fugtig hud. En lille skvis er nok når du massér den rundt i ansigtet. Bruger den også ind imellem på tør hud, men oplever at kombinationen af vand og butter giver den mest optimale fugt og næring til min hud og på den måde rækker min butter også i utrolig lang tid. Jeg er total fan! Maria Roses serum er også en gave til min hud. Den dufter ligesom butteren vidunderligt. Jeg bruger den oftest om aftenen inden jeg går i seng, men kan også finde på at bruge den under min butter. De to går dejligt i spænd men også lidt frås (men en megadejlig frås:-) at bruge to så skønne produkter samtidigt når de begge er så givende hver for sig.

Rikke Siggaard

Min kære veninde Maria Rose har lavet en naturlig og økologisk hudplejeserie, som jeg må indrømme, at jeg efter 3 måneder, er blevet helt afhængig af.
De indbydende dufte gør nærmest mine morgenrutiner helt rituelle og meget nydelsesfulde og sanselige. Jeg vild med de dufte, hun har valgt, og jeg synes, det er sjovt at blande og bruge de tre produkter alt efter hvad jeg oplever min hud, har brug for.
Jeg oplever, at min hud er markant blødere, end den plejer at være på denne tid af året. For et par uger siden fik jeg en sprække i venstre mundvig. Det har jeg haft før og har oplevet, at det har været længe om at hele. Jeg afprøvede den fede butter herpå og efter to dage, var huden helet op. I det hele taget er det virkelig en skøn følelse at tilføre sin hud naturlig næring og se hvordan huden næres og trives med det. TAK Maria Rose for at gå med din passion for dufte, sundhed og naturlighed. Det nyder jeg godt af hver dag ❤️

Rikke Libak

Kan virkelig anbefale Marias lækre bæredygtige produkter! Som jeg bruger hver dag❤️🙏

Sonayia Norlin

TAKK Maria💕
Oppmerksomhet på bærekraftig forenkling og samtidig beholde høy kvalitet i livet er en spennende prosess. Feks. har jeg aldri noe jeg skal i en kosmetikkavdeling😅
Hver morgen bader jeg ansikt, hals, bryst og hender i Marias fantastiske hudpleie og føler meg næret og beskyttet til vårt klima. Ren økologi - produkter av høyeste kvalitet - håndlaget med kjærlighet og omtanke for vår hud. Anbefales🌸💕

Anya Loinsworth

Maria Roses produkter er som terapi for mit ansigt. De healer, nærer og regenerer min hud. Jeg har brugt både mist, serum og butter hver dag i 2 år og kan ikke forestille mig nogensinde at stoppe ❤️

Gull Maja La Cure

Så vil jeg begynde december måned med at gøre julereklame med noget, som jeg synes bidrager til en bæredygtig jul! Og som er noget, jeg af hjertet kan anbefale. Fx produkterne fra Maria Roses hudserie, som er spækket med gode sager. Jeg NYDER at tage hendes rosebutter på efter en tur i havet efterfulgt af sauna. Og så var jeg så heldig at få hendes mist i fødselsdagsgave. ❤️ Det er varer, der er baseret på veganske og økologiske råvarer, drøje i brug og produceret med hjertet.

Hanne Bess

Kære Maria. Elsker dem alle 3 og bruger ikke andet. Det føles bare godt og giver min hud fugt og beskyttelse. Min 14 årige datter er også begyndt at bruge dem. Hvilket betyder at alle de billig kemiske parfumerede produkter hun køber bliver brugt i mindre omfang. Hendes hud får en meget tiltrængt pause. Det gør mig meget glad. HEP HEP 💗

Samantha

"Maria er sødmefuld, blid, vild, dyrisk, sanselig, opmærksom, jordnær, levende.
Maria formår at rumme og lytte til folk omkring hende.
Hun lever gennem kroppen og udtrykker alle følelser gennem kroppen.
Hun ser kroppen som en medspiller og en udtryksform frem for at tænke på elegance og præstation. Dermed bliver det elegant og autentisk.
Maria er nærværende i sig selv og i sin krop.
Man føler sig rummet og set i hendes nærvær og man giver sig derfor trygt hen i hendes undervisning.
Hendes autencitet og umildbare væremåde er unik.Som kursist er jeg blevet utrolig inspireret af mit møde ned Maria. Den længsel jeg har mod dyb kontakt til min krop og til jorden, er i den grad blevet vækket og jeg bruger dagligt de øvelser vi fik med - samt hun har inspireret mig til hvordan jeg kan komme nærmere mig selv med min krop. Min krop blev mindet om ting min hjerne har ignoreret og det et stærkt at opleve."

Fenjah, København

"Maria er en gudbenådet underviser. Hun lever det hun siger og hun formår at skabe et trygt og legende undervisnings- og udviklingsrum, der favner alle. Hun udstråler på én gang lethed og tyngde med sin legende og levende facon - altid med en faglighed bag.
Trods sin unge alder besidder hun en stor faglig og personlig viden og erfaring og hun formår at sætte et program sammen, der giver fagligheden krop og hvor deltagerne får nogle sansemæssige erfaringer med teorierne.
Hun har et humør og en livsglæde og en selvironi der smitter og hun er ikke bange for at bruge sig selv som eksempel. Hun finder den rette blanding af sjov og alvor og formår at gøre det alvorlige let og det lette alvorligt. Og så har hun en god situationsfornemmelse og en menneskelig indsigt, der gør at deltagerne slapper af og føler sig trygge og som gør hende i stand til at afvige fra planen, når det er fordelagtigt.
Jeg kan varmt anbefale Maria som underviser og kursusleder!"

Kristine, København

"Det, jeg tog med mig, var:
- En fornyet forståelse for og følelse af min egen krop
- En sjældent mærket kontakt til andre kroppe
- En følelse af total sammensmeltning/symbiose. Både indeni mig selv og i rummet, mellem mennesker, musik, gulv, luft
- En ny danseglæde
- Blødhed i min krop
- Kærlighed til mig selv
- Kærlighed til livet
- Ro
- Stor glæde at sove på - og vågne med dagen efter
- En genforening med mine bløde sider, mine svajende bevægelser
- Løssluppenhed/Frigjorthed
- En dejlig stemme (helt seriøst! Min stemme var mega lækker og blød og smørret efter danseaftenen:)
- Balance - bl.a. imellem vildskab og ro
- Et let smil

Jeg håber, du vil fortsætte med at give flere kvinder og mennesker disse følelser, for de skaber alt i alt en bedre verden at være i. Og jeg ville elske at komme igen til en af dine klasser."

Julie, Århus

Det er meget intimt, men som det meste naturlige i verden.
Det var så smukt og fint, at kunne mødes på den måde, med kvinder du ikke kender.

jJeg følte mig fuldstændig tryg, det var din måde at guide os på, din fremtoning, der skabte den trygge og tillidsfulde atmosfære.

Jeg har nærmest danse-traume, (blev droppet på danseskolen som lille) - men danser meget for mig selv. - så det kunne have været meget grænsesoverskridende at møde op den aften hos dig.
Det var det ikke. Tværtimod.

Ofte når jeg skal være med til fælles dans/øvelse bliver jeg lidt stresset i hovedet, hvis der er for mange regler/husketing.

Jeg kan simpelthen ikke huske det, samtidig med, at jeg skal bruge kroppen.

Din måde at guide på var super. Tid og plads til at lege og mærke og prøve sig frem og give slip.

Danseaftenen i tirsdags var helt fantastisk for mig. Som sendt fra himlen,
Jeg kom i den grad ud af hovedet og ned i kroppen og mærkede min kvindelighed og et intenst fællesskab.

Det var SÅ godt for min sjæl og mit hjerte.

Gitte, Brande

"Du kan tro, jeg kom ud af hovedet - hvilket befrielse 🙂
Jeg gik fra danseaftenen med ro, energi, træthed og styrke. Jeg havde helt glemt hvor befriende det er, at bevæge sig frit - og i kontakt med andre. Der var en helt særlig atmosfære af accept og tillid i gruppen. Fantastisk. Du førte mig trygt hjem til mig selv. Tak."

Birgit, Århus

"Nu er det over en uge siden, vi dansede i Move'n Act: kom ud af det hoved og ned i din krop'. Det var en dejligt aften. Det giver altid en utrolig glæde og et løft at bevæge sig til musik sammen med andre. At være kvinder alene, var en speciel og også dejlig oplevelse.

Jeg bliver stadig varm indeni, når jeg tænker på de smil, man mødtes med og den anderledes kontakt, der opstår i dansen og bevægelsen.

Din måde at undervise på er dejlig. Din glæde ved dans og bevægelse er smittende på en skøn måde. Dit feminine udtryk er et eksempel til inspiration for mig, der alt for let går ind i et maskulint udtryk, med udgangspunkt i hovedet. Det er alt for let, at kommevæk fra det feminine og bløde i hverdagens travlhed og mange gøremål.

Du viser med din måde at være på og undervise på, at man godt kan være blød og kraftfuld på én og samme tid. Tak for det."

Marlene, Ringkøbing

"Jeg har det helt paralelt med dig mht ord! ( Jeg er billedkunstner)

Du har så skøn en personlighed og udstråling
at du ikke behøver så mange ord. Du overfører kærlig æterisk energi, så man bliver
glad, tryg og fri i dit selskab!

Du fik jo alle med!

Du er ved at skabe noget nyt, som for mig er en befrielse."

Karin, København

"Din dans - Kvinde kom ud af dit hoved og ned i din krop. Det er en fri dans, hvor der er tid og mulighed for at lytte efter, hvad ens egen krop har brug for.

Der er mange smil, plads til personlighed og mange følelser. Jeg fik både danset vrede, taknemlighed og urkvinde den aften, hvor jeg var med. Det føltes godt.

Det er også fedt at røre ved andre kvinder og blive rørt ved. Det føltes stærkt. Jeg tror jeg kom tætttere på den urkvinde, der bor i os alle.

Og så var danseoplevelsen ikke hippieagtig eller flippet. Det var stille og roligt og alle kunne være med på deres egen måde.
Titlen og oplægget kan godt lyde lidt mandefjendsk og urtekusseagtig, men det synes jeg ikke, det var.

Det var dejligt, at der var så god tid til at få bevæget hele kroppen, og at der var tid til afspænding.

Det er sjældent, at man er til et arrangement, der handler om kroppen, der varer 2 1/2 time. det var en stor styrke."

Liv, København

"Jeg føler mig levende, når jeg danser. Og når dansen foregår i det gode, trykke og nærværende space som du holder og guider, så er det lettere at hengive sig til danseværen, og også mærke hvordan jeg egentlig har det, fordi der ikke er alt muligt rundt om mig, som jeg kunne gøre i stedet for, der er ikke noget til at distrahere hengivelsen.

Det er ligesom at opdage efter hver danseaften at dansen, bevægelsen til musik, til en puls, er livet, fordi det vækker så meget liv.

Jeg elsker den måde du guider på, det føles omsorgsfuldt og let samtidigt, og humoristisk, det er især rigtig grundigt, alle dele af kroppen kommer med, men ikke som i en kedelig gymnastik opvarmning, men som i en leg og en udforskning.

Jeg elsker, at det er lige meget, hvordan man danser på dine danseaftener, hvordan det ser ud, at du opfordrer til at gøre noget nyt, nye bevægelse, at mærke hvad kroppen trænger til. Det bliver sjovere på den måde, jeg er mere vågen, og det er rart at bevæge sig ukontrolleret, eller blidt, mere indfølende end når man danser sine vanemæssige dansemoves.

De gange jeg har været med har det været meget forskellige oplevelser, men altid gode og jeg har følt mig glad bagefter. Jeg kan godt lide at det ikke bliver for meget med at se hinanden dybt i øjnene i gruppen, som nogle andre danseguidninger, jeg har oplevet, men at det er mere nænsomt omkring, at det faktisk er ret følsomt at tage af sted alene for at danse sammen med mennesker man ikke kender. Den interaktion som foregår med de andre dansende bliver legende, og naturlig, men også vigtig så at følelsen af nærvær opstår, at vi har været sammen om noget vigtigt og har set hinanden. Det er en vigtig del af aftenen. Det giver en særlig energi at mødes med andre mennesker på den måde.
Og Fantastisk musik.

Sara, København

"Maria Rose fremstod begge gange metaforisk set nærmest som et fint elvermenneske (for de af jer, der har set Ringenes Herre, så er metaforen ret præcis for hendes fremtoning ;-)), der fik os til at glemme det menneskelige for en stund.

Hun inviterede blødt og hjerteligt til forskellige typer bevægelse og dans.

Vi bevægede os henover en god rum tid fra at konsultere det mest ur-dyriske i os selv i form af at være amøbe, vanddyr og videre op på evolutionsstigen.

Vi forestillede os selv - og gjorde det i de bevægelser, der ligesom voksede indefra og ud - slangende, rullende, hoppende, logrende med hale, bevægende sig stateligt med gevir, dansende sært, sjovt og måske ind imellem ligefrem smukt, selv om der ikke krævedes nogle bestemte former for udtryk.

Alt sammen med velvalgt musik, der gjorde det trygt og nemt at gå ind i den frie, instinktive og intuitive bevægelse."

Mette, Ålborg

"Det er simpelhed så nydelsesfuldt og sexet, når kvinder udfolder sig sammen og mødes i dansen, på tværs af alder, bag om almindelige sociale omgangsformer, og ikke mindst bag om sproget.

Man mødes på et dybere energetisk niveau, og udveksler derfra i dansen. Der er så meget power af kvindelighed, medfølelse, kærlighed, empati og intimitet.

Et sprog for kvinder, i det kvindelige, som verden har så meget brug for, for at overleve."

Catrine, Århus

"Det var smukt at følge min krop folde sig ud i dansen med hjælp fra dine nænsomhed, elegante og næsten ordløse instruktioner.

Jeg kørte hjem med celler, der summede af nærvær, liv og nysgerrighed på hvad min krop kan finde ved at danse.

Det er ret spændende og indimellem udfordrende at være på rejse med min krop. Tak fordi du bød mig ind i dit trygge rum og bød op til dans - min verden er forandret

Marie, kbh

"Der føles unikt at være i rum kun med mennesker af ens eget køn.
Kønnets særlighed får frit rum og kan udfolde sin iboende natur.

Det er som at pakke sprøde, lækre økologiske grøntsager ud af plastikemballage.

Mmmmmmmm! Ahhhhh"

Jette, Silkeborg

mail@maria-rose.dk
Maria Rose
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
Handelsbetingelser
mail@maria-rose.dk
Rose Skin 
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
menu-circlecross-circle