Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut, yogalærer, danselærer, personlig træner og coach. Jeg har en meget kropslig og blid tilgang til de mennesker jeg arbejder med. Jeg bruger blid yoga og bløde cirkulære bevægelser som en måde at finde ro, lyst og livfuldhed i krop og sind. Som en rød tråd har jeg et fokus på åndedrættet som en nøgle når det handler om nærvær, afspænding og liv i kroppen. Gennem al mit virke er fokus på at hjælpe mennesker med at (gen)finde deres ressourcer og hente dem hjem - både kropsligt og mentalt.

Jeg lever på Vækstcenteret og har fulgt undervisningen af Jes Bertelsen siden 2006.

Balanceret liv
Jeg er co-founder af firmaet Balanceret Liv sammen med psykoterapeut Søren Munk. Vi udbyder kurser, workshops og små retreats med fokus på bevægelse, nærvær, meditation og Vækstcentertantra. Det er også på Balanceret Livs hjemmeside at du kan følge med i hvilke kurser, workshops og aftener jeg pt. afholder (link).

Kvindelighed og dans
Jeg afholder kurser og åbne danseaftener for kvinder i København, Århus og Nr. Snede. Her skabes et trygt rum for bevægelse, dans, nærvær og kvindelighed. Opmærksomt og nydende vender du fokus væk fra hovedet og dykker både ind mod din egen levende og sanselige krop og samtidig ud mod kvindefællesskabet

Rituel dans

Jeg holder kurser og workshops i Rituel dans. I dans kan vi finde frihed gennem bevægelse og forløse vores indre danser. Gennem dansen genfinder vi det naturlige: cirklen, rytmen og det dansende udtryk og lærer at udtrykke det ikke-sproglige gennem kroppens sprog. I dans kan vi opleve glæden ved at give og modtage ind i et trygt levende, sansende fællesskab, hvor vores individuelle udtryk tilsammen kan skabe synergi og transformere.

Artikel om Rituel dans i bl.a. Kristeligt Dagblad, “Gudinden Inanna går i kloster” (sæt link ind)

Yoga
Jeg underviser i flydende yoga på forskellige højskoler samt egne kurser og workshops. Her er den sansende og nærværende krop i centrum. Gennem legende, udfordrende, levende og nærende yoga vækker vi kroppen og sanserne til live. Vi føres gennem bevægelserne og vejledes til at få et blødt og naturligt åndedræt.

Én til én sessioner
Jeg tilbyder sessioner hvor du har mulighed for at arbejde med kropsbevidsthed, nærvær og kvindelighed. 

Prisen er 650 kr for 75 min og sessionerne foregår her i Nørre Snede ( og indimellem er der også mulighed for sessioner i København)

CV

2017–nu: Vækstcenter-tantra workshop i København og Aarhus
2016–nu: Åbne danseaftner: “Kom ud af hovedet og ned i kroppen” (København, Aarhus Silkeborg og Nr. Snede)
2015–nu: Medstifter af Balanceret Liv
2014: 200 timer Yoga Alliance, Certificeret yoga lærer fra Yoga One, Californien
2013: Personlig træner og Coach uddannelse hos Pernille Mørup
2012–nu: Underviser og kursusleder på sommerkurser på Vestjyllands Højskole (bl.a. yoga og dans)
2012–17: Moving Meditation med Niels Viggo Hansen, Kbh Universitet
2012–15: Underviser på Myte-Dans-Ritual uddannelsen på Vestjyllands Højskole
2011: Underviser i Argentinsk tango
2009–13: Psykomotorik-uddannelsen, UCC Hillerød
2008–09: Danseteatret København – fysisk teater og moderne dans (danse skole)
2007–09: Ritualdans og Fortæller-uddannelse v/Brita Haugen

2007: DGI Danse instruktør.
2006: Uddannet i Argentinsk tango i Danmark og udland