"Jeg føler mig levende, når jeg danser. Og når dansen foregår i det gode, trykke og nærværende space som du holder og guider, så er det lettere at hengive sig til danseværen, og også mærke hvordan jeg egentlig har det, fordi der ikke er alt muligt rundt om mig, som jeg kunne gøre i stedet for, der er ikke noget til at distrahere hengivelsen.

Det er ligesom at opdage efter hver danseaften at dansen, bevægelsen til musik, til en puls, er livet, fordi det vækker så meget liv.

Jeg elsker den måde du guider på, det føles omsorgsfuldt og let samtidigt, og humoristisk, det er især rigtig grundigt, alle dele af kroppen kommer med, men ikke som i en kedelig gymnastik opvarmning, men som i en leg og en udforskning.

Jeg elsker, at det er lige meget, hvordan man danser på dine danseaftener, hvordan det ser ud, at du opfordrer til at gøre noget nyt, nye bevægelse, at mærke hvad kroppen trænger til. Det bliver sjovere på den måde, jeg er mere vågen, og det er rart at bevæge sig ukontrolleret, eller blidt, mere indfølende end når man danser sine vanemæssige dansemoves.

De gange jeg har været med har det været meget forskellige oplevelser, men altid gode og jeg har følt mig glad bagefter. Jeg kan godt lide at det ikke bliver for meget med at se hinanden dybt i øjnene i gruppen, som nogle andre danseguidninger, jeg har oplevet, men at det er mere nænsomt omkring, at det faktisk er ret følsomt at tage af sted alene for at danse sammen med mennesker man ikke kender. Den interaktion som foregår med de andre dansende bliver legende, og naturlig, men også vigtig så at følelsen af nærvær opstår, at vi har været sammen om noget vigtigt og har set hinanden. Det er en vigtig del af aftenen. Det giver en særlig energi at mødes med andre mennesker på den måde.
Og Fantastisk musik.

mail@maria-rose.dk
Maria Rose
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
Handelsbetingelser
mail@maria-rose.dk
Rose Skin 
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
menu-circlecross-circle