Boswellia Serrata

Frankincense

Den æteriske olie frankincence (på dansk røgelse) har både smertestillende, svampedræbende, antiinflammatoriske, antiseptiske og antioxidante egenskaber. Olien reparerer, regenererer og stimulerer væksten af nye hudceller, hvilket hjælper til at reducere aldringstegn og øger hudens elasticitet, tone og glød. Frankincence beroliger betændt hud ved at reducere rødme, hævelse og kløe. Olien virker opfriskende og opstrammende ved at stimulere blodgennemstrømningen.

Æterisk frankincenceolie er udvundet af Boswelliatræets mælkehvide safter. Olien har en lang historie i religiøse ritualer, parfume, kosmetik, salve og egyptiske mumificeringsmetoder. I ayurvedisk medicin bruges olien til at helbrede sår, lindre gigt, afbalancere hormoner hos kvinder og til at rense luften.

Indgår i følgende produkter:

mail@maria-rose.dk
Maria Rose
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
Handelsbetingelser
mail@maria-rose.dk
Rose Skin 
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
chevron-upchevron-downmenu-circlecross-circle