Serum

30ml

465 kr.

Gylden magi og glød til dit ansigt

Maria Rose serum er en luksuriøs ansigtsolie lavet af de ypperste økologiske, koldpressede olier.

Brug den dag og nat - eller til enhver tid, hvor huden trænger fugt og næring, uden at den skal se fedtet ud.

Ingredienser:

På lager

Beskrivelse

Serumen får sin dybe, gyldne farve fra havtornoliens betakaroten, der som antioxidant siges at neutralisere frie radikaler og beskytte huden mod aldringsprocesser. Kameliaolie og E-vitaminolie er kendt for at styrke hudens elasticitet og derved mindske dannelsen af rynker og fine linjer. Jojobaolien virker fugtgivende, nærende og blødgørende sammen med hindbærkerne- og hybenkerneolien, der med store koncentrationer af antioxidanter og essentielle fedtsyrer virker regenererende på alle hudtyper. Neroli og frankincense styrker hudens elasticitet og evne til at regenere og giver serumen en sart, luksuriøs duft. Serumen absorberes hurtigt uden at fedte eller tilstoppe porerne og efterlader huden hydreret og med en smuk glød.

Serum som dag- og natpleje
Brug serumen med neroli dag og nat - når huden trænger fugt og næring, uden at den skal se fedtet ud. Varm et par dråber i håndfladerne og massér ind i fugtig hud, indtil den er helt absorberet. Afslut med ansigtsmist.

Serum sammen med butter
Serumen kan kombineres med butter i et luksuriøst sæt, hvis huden er tør, eller vinteren kalder på ekstra beskyttelse. Massér serum ind i den fugtige hud og afslut med butter for en gennemnæret og beskyttet hud.

Varm et par dråber i håndfladerne og massér ind i fugtig hud, indtil den er helt absorberet. Brug den gerne sammen med din ansigtsmist.

Glasset er violet og biofotonisk, og det bevarer essensen af de ​​naturlige produkter og forlænger holdbarheden.

Emballage til forsendelse er miljøvenligt og labels er lavet af 90% rørsukkerfibre. Vejledninger er trykt med omtanke på miljøvenligt papir.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Produkter

mail@maria-rose.dk
Maria Rose
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
Handelsbetingelser
mail@maria-rose.dk
Rose Skin 
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
chevron-upchevron-downmenu-circlecross-circle