Butter

50ml

485 kr.

Silkeblød luksus dag og nat

Maria Rose butter er proppet med potente, naturlige ingredienser, alle sammen med gavnlige virkning på huden og den har en skøn blid duft af luksus.

Du kan bruge butteren som pleje, når huden er fugtig efter bad, rens eller ansigtsmist, som rens og som multifunktionel salve.

Ingredienser:

Ikke på lager

Beskrivelse

Økologisk shea- og kokumsmør nærer og beskytter tør, sensitiv og moden hud. Den kostbare æteriske rosenolie er elsket som en ekstravagant luksus med antiseptisk, antiinflammatorisk og beroligende virkning. Sammen med den lette squaleneolie virker rosenolien som en blødgørende og naturlig fugtighedsgiver, der øger elasticiteten og efterlader huden silkeagtig og belivet.

Butter med rose som dag- og natpleje
Brug butteren som pleje, når huden er fugtig efter bad, rens eller ansigtsmist. Ved meget tør hud eller koldt klima brug et ekstra lag, som hjælper hudens barriere med at holde fugt inde og forurening og bakterier ude.

Butter som rens
Massér butter ind i huden i cirkulære bevægelser. Vask herefter med en varm, våd vaskeklud, brug ansigtsmist og afslut med at massere butter ind i huden med bløde, cirkulære bevægelser fra midten af ansigtet og ud. Rund gerne hele rutinen af med mist igen.

Butter som alt-i-en hverdagsluksus 
Brug butteren som multifunktionel salve på læber, sarte øjenomgivelser og vintertørre kinder. Som luksusnatpleje på hænder og albuer.

For nogle vil det føles nyt og lidt fedtet at bruge en butter istedet for en vandbaseret creme. Hemmeligheden er, at butteren altid skal kombineres med vand. Brug derfor altid butter på ansigtet, mens det stadig er vådt efter rens eller brug ansigtsmist først. Brug gerne den medfølgende spartel, når du tager butter fra krukken, så har den længere levetid.

Glasset er violet og biofotonisk, og det bevarer essensen af de ​​naturlige produkter og forlænger holdbarheden.

Emballage til forsendelse er miljøvenligst og labels er lavet af 90% rørsukkerfibre. Vejledninger er trykt med omtanke på miljøvenligt papir.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Produkter

mail@maria-rose.dk
Maria Rose
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
Handelsbetingelser
mail@maria-rose.dk
Rose Skin 
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
menu-circlecross-circle