Squalane

Olivensqualane

Squalane forekommer naturligt i vores kroppe og er blandt de mest almindelige lipider i vores hudceller. På huden fungerer squalane som en barriere, der både beskytter huden mod fugttab og giver et skjold mod forurening og bakterier. Niveauet af naturligt squalane i huden reduceres markant med alderen, hvilket menes at være delvis ansvarlig for aldringsprocessen. Derfor er Squalane den perfekte anti-aging-ingrediens.

Olivensqualane er udledt af olivenolie, og dens molekylære struktur minder utrolig meget om hudens egen. Derfor trænger squalanolien dybt ind i huden, og møder eventuelle hudproblemer på celleniveau.

Squalaneolie har mange gavnlige effekter. Den siges at øge celleregenerering og cellevækst, den forbedrer hudens elasticitet og fugtighed, den reducerer forekomsten af linjer og rynker, den beskytter mod solskader, den forhindrer alderspletter, den giver lindring til dehydreret hud, den beskytter mod fugttab, den blødgør ru og irriteret hud, den bekæmper skadelige frie radikaler, og den øger blodcirkulationen som fremmer dannelsen af kollagen og giver en fastere og spændstigere hud. Squalaneolie har desuden antiinflammatoriske egenskabet, hvilket hjælper mod hudlidelser som akne, eksem og psoriasis. Squalaneolie balancerer olieproduktionen og giver nok fugt til at holde huden klar, frisk og sund. Selvom olien virker kraftigt hydrerende, er den let nok til alle hudtyper og føles hverken tung eller fedtet på huden. Den absorberes let og efterlader en luksuriøs silkeagtig, blød og glat fornemmelse på huden.

Indgår i følgende produkter:

mail@maria-rose.dk
Maria Rose
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
Handelsbetingelser
mail@maria-rose.dk
Rose Skin 
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
menu-circlecross-circle