Mist

100ml

145 kr.

Et blomstrende time-out

Brug ansigtsmisten igennem dagen for at holde huden levende og fugtet. Brug den som et aromaterapeutisk time-out både hud og humør vil elske.

Som del af en daglig hudpleje skaber ansigtsmisten sammen med en butter eller serum den perfekte kombination af fugt og næring.

Ansigtsmisten giver fugt og virker forfriskende og rensende på alle hudtyper.

Ingredienser:

På lager

Beskrivelse

Med dens kombination af sølvvand og rosenhydrolat beroliger den hud, der er fedtet eller irriteret. Den virker stimulerende på huden og forebygger derved dehydrering. Sølvvand hjælper til gendannelse af væv og virker kølende på huden, f.eks. ved overfølsomhed, rosacea, betændelsestilstande, udslæt og eksem. Sølvvand er naturligt konserverende, og ansigtsmisten er derfor uden parabener eller andre skadelige stoffer.

Som del af en daglig hudpleje skaber ansigtsmisten sammen med en butter eller serum den perfekte kombination af fugt og næring. Brug den gerne både før og efter din butter eller serum for at forsegle fugt og hjælpe hudens absorbering af de gyldne olier.

Ryst flasken før brug, så olie og vand blandes. Luk øjnene og hold den et godt stykke ud fra ansigtet, når du bruger ansigstmisten. Lad dig omslutte af et delikat, blomstrende time-out.

Glasset er violet og biofotonisk, og det bevarer essensen af de ​​naturlige produkter og forlænger holdbarheden.

Emballage til forsendelse er miljøvenligt og labels er lavet af 90% rørsukkerfibre. Vejledninger er trykt med omtanke på miljøvenligt papir.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Produkter

mail@maria-rose.dk
Maria Rose
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
Handelsbetingelser
mail@maria-rose.dk
Rose Skin 
Kirkeskovvej 16
8766 Nørresnede 
CVR 37034290
menu-circlecross-circle